Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Наставничко веће наше школе једногласно је прогласило  Новака Деспотовића учеником генерације 2020/ 2021. године.

     Као најмлађи у сјајној генерацији коју испраћамо показао је изузетне резултате из свих општеобразовних предмета  током осмогодишњег школовања. Ипак, најсјајнија су постигнућа у области природних наука.

     На општинском и окружном нивоу из Математике, Физике, Биологије и Информатике и рачунарства увек је био у самом врху, и на свим такмичењима на којима је учествовао пласирао се и на републички ниво. Нажалост, многа од тих такмичења нису ни одржана. Новака то није спречило да на Државном такмичењу из Математике освоји у седмом разреду I, а у осмом II место.  На Међународном турниру ,, Кенгур без граница“ узео је златну и бронзану медаљу. Првенство основних школа Републике Србије у математици у организацији Друштва математичара Србије,, Архимедес“ завршио је на другом месту. Његов таленат је препознао и наградио Покрајински секретаријат за спорт и омладину, као и град Кикинда.

    Бриљирајући на општинском и окружном нивоу био је трећи у држави на такмичењу из Информатике и рачунарства и други у држави на такмичењу из Физике.

    Похађао је наставу Математике и Физике по Индивидуалном образовном плану учења за ученике са изузетним способностима ( ИОП3).

    Представљао је  нашу школу на готово свим манифестацијама такмичарског и тимског  карактера које је организовао град, а са којих се наша екипа увек враћала остваривши сјајне успехе.

   Боравио је у Истраживачкој станици Петница као полазник Летње научне школе. Члан је Новинарске секције од њеног оснивања и непрестано чита, сазнаје и усавршава се. Вредан је и истрајан. Има изузетно широка интересовања, добар је другар и ученик који се са поштовањем односи према својим наставницима и вршњацима.

    Била је част упознати овакво дете, радити са њим ових осам година и свакако изазов подучавати га. Како је већ положио Пријемни испит у Математичкој гимназији у Београду  остваривши максималан број бодова, његов пут је познат. Желимо да му буде испуњен срећом и успехом.

202021 Novak

Претрага

Часопис

Распоред звона

RasporedZvonaNizaSmenaModul

RasporedZvonaVisaSmenaModul

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com