Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 

Основна школа „Вук Караџић” налази се у самом центру града. Једна од њених специфичности јесте управо архитектонска уклопљеност у старо градско језгро и то јој даје посебан шарм. Практична страна уклопљености школе у градски трг огледа се у доброј сарадњи са институцијама у окружењу која омогућава квалитетније одвијање наставних и ваннаставних активности. Школа по позиву учествује у свим пројектима на нивоу локалне заједнице. Будући да је локација атрактивна, притом отворена и безбедна, дворише школе рекреативно користе и заинтересовани грађани.

Млад и амбициозан наставни кадар у потпуности стручно покрива све наставне предмете. Сви предавачи су обучени за рад на ручунарима и редовно похађају понуђена стручна усавршавања.

У школи се подстичу индивидуалне особености ученика кроз иновативне облике наставних и ваннаставних активности усклађене са најновијим педагошким достигнућима. Развија се свест о припадности школи, могућности остваривања права, одговорности и личне афирмације кроз квалитетну сарадњу ученика, наставника и родитеља као и учешћа у заједничким пројектима са локалном заједницом. Ученици се оспособљавају за формирање позитивних вредносних ставова и за сналажење у друштвеном окружењу. Више од 80% ученика укључено је у ваннаставне активности и постиже значајне резултате на такмичењима, смотрама и конгресима ученичког стваралаштва.

Школа ради са израженом свешћу о ефикасности и активној улози у друштвеном окружењу. Интересује се за потребе локалне заједнице, остварујући њене потребе испуњава и сопствене. У школи је створен амбијент препознатљив по неговању традиционалних вредности, унапређењу постигнућа и специфичан по иновацијама. Школа корача у сусрет друштвеним променама и у складу са њима врши унутрашње реформе. Наша школа, Школа отвореног срца, учи за живот.

Skola

Претрага

Часопис

Распоред звона

RasporedZvonaNizaSmenaModul

RasporedZvonaVisaSmenaModul

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com