Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Мокрин је трећи пут прославио рођендан дечјег песника дива, Раше Попова, који је родом из ове варошице. За прославу рођендана је сваке године 26.06. резеревисан варошки трг, који окупља децу из региона. Многобројна признања окитила су децу песнике, међу којима је Похвалу добила и Сања Влајков, ученица 4.2 наше школе која је написала песму “Како се пише песма”, ментор је Радмила Мандић.. Наши “Свици”, ученици 2.1 су наступили на централној приредби и својим наступом разнежили публику. Ена Гогић, ученица 5. разреда и чланица дечјег хора “Чуперак” је публику очарала својим певањем.

Дружили смо се са афирмисаним и младим песницима, а чувени Перо Зубац је ове године добио награду за животно дело. Наш другар је радознало упитао: “Учитељице, а када ће доћи Раша?” Рекла сам да је он ту, у дечјим и нашим срцима, заувек.

Десанка Ристић.

201920 rasa popov

Претрага

Часопис

Распоред звона

RasporedZvonaNizaSmenaModul

RasporedZvonaVisaSmenaModul

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com